Vecka 27

Idag har jag haft gravidfotografering här hemma, med mig själv! Haha!
Inte det allra lättaste att få till utan stativ och självutlösare men ljuset var magiskt och det skulle ha hunnit försvinna för länge sen om jag skulle vänta på J och be honom om hjälp. Men om sanningen ska fram är jag alldeles för obekväm framför kameran för att någon annan ska fota mig också. Konstigt det där.. Jag har faktiskt lätt för att få andra som är obekväma att slappna av framför kameran men det är så himmelens svårt att själv ta peppande tankar till mig? Jaja, några bilder blev det iallafall och det känns så roligt att ha förevigat magen! Det här är faktiskt dom första ”riktiga” bilderna på magen. Skamligt egentligen men innan har det faktiskt inte varit så mycket att fota, det är nu som magen har växt rejält. Just när jag trodde att den inte kunde bli större, hehe!

IMG_2727redigerad800

IMG_2725

IMG_2692redigerad800

Såå overkligt att se sig själv med en bebismage.
Ikväll när  jag suttit med bilderna har jag kommit på mig själv med att tänka ”nämen oj, det är ju faktiskt JAG!?” Ja, overkligt som sagt. Nu är jag i vecka 27 (26+5) och jag börjar längta efter den lille otroligt mycket! Jag är så nyfiken på hur han ser ut men tyvärr har också dumma tankar kommit med detta :( Jag känner mig ”orolig” på något sätt, går inte riktigt att sätta fingret på känslan men jag funderar mycket på vad som skulle hända om han inte var frisk, att jag vill att han ska vara frisk osv. Jag slår bort tankarna när dom kommer för jag vet att det isåfall är något man får ta där och då, det är absolut ingen idé att gå och oroa sig men ändå kommer jag på mig själv att tänka på det dagligen. Antar att ”mammahjärnan” har börjat komma igång och den där känslan över att ständigt vara orolig över att sitt barn mår bra börjar nu, hihi! Hur som helst ska JAG bli MAMMA snart! 92 dagar kvar av 280 :)

22 01 2016
3 kommentarer
JVP på Facebook & Bloglovin'

 1. SÅ himla fina bilder!! Vad duktig du är som lyckades ta så fina utan stativ och helt själv.. Hade jag nog aldrig fått till ;) Önskar jag hade några bilder från graviditeten med Collin som såg ut såhär! :)
  Sånna tråkiga tankar kom upp för mig hela tiden och jag tror det är som du beskriver, oron för sitt barn börjar redan här.. ;) Pratade med en annan tjej som var gravid samtidigt som mig och hon sa att hon hade på känn att hon skulle få en bebis som på nått sätt var sjuk, att hon tänkte och kände det varje dag. Men hon hade lika fel som jag, vi fick båda friska barn ;) Så som sagt, jag tror alla mer eller mindre får tankar som dessa någon gång under sin graviditet. Sen vet man ju givetvis aldrig. Men risken är också väldigt, väldigt liten. :) Stor KRAM

  23 01 2016
 2. Jenny Vennberg

  Åh tack Emma! Jag blev så himla glad nu när jag läste din kommentar! Faktiskt lite lugnare för det är så känslan lite är, att något ”måste” vara fel eftersom att jag tänker på det hela tiden. Ja, verkligen skönt att höra då att det faktiskt inte alls behöver vara så, som du säger :)

  Om du blir gravid igen får vi boka in massor av fotograferingar! :))

  Kram!!

  23 01 2016
 3. Vilken fin mage! Fotade med med självutlösare… Lite knepigt var det nog men glad att det blev foton!

  24 01 2016